Juny de 2019

Modernitzem l'ajuntament

“S'han creat nous departaments, s'ha remodelat l'estructura administrativa, s'ha fet la digitalització completa dels expedients i s'ha impulsat la millora tecnològica de diversos departaments”.

Fran Morancho

Una de les tasques més importants que hem fet en els darrers dos anys és la profunda modernització interna de l’ajuntament. S’han creat nous departaments, s’ha remodelat l’estructura administrativa, s’ha fet la digitalització completa dels expedients, i s’ha impulsat la millora tecnològica de diversos departaments. Una feina que continuarà en els pròxims mesos per posar l’Ajuntament de Mont-roig del Camp al capdavant en innovació tecnològica i simplificació administrativa. Aquesta tasca, que no es veu però és importantíssima, ja ha començat a donar els seus fruits, doncs s’ha aconseguit reduir el temps de tramitació d’alguns expedients i s'han escurçat procediments, suposant un estalvi en els recursos municipals i una millor atenció a la ciutadania.

I és que ens hem marcat l’objectiu de millorar la gestió interna per oferir un millor servei, amb criteris d’eficiència i eficàcia com a rerefons. I ho estem fent introduint la cultura del govern obert: fent una escolta activa de la ciutadania, digitalitzant tràmits i procediments (oferint un ajuntament disponible 24/365 a través de la seu electrònica), apostant per la inversió tecnològica, reforçant la comunicació amb la ciutadania, i aprofundint en el rendiment de comptes i la transparència. Pel que fa a aquesta darrera, hem avançat molt des del 2015. A l’inici del mandat, l’ajuntament suspenia en transparència, mentre que actualment tenim una qualificació notable i estem treballant perquè abans del 2019 el nostre ajuntament rebi un segell reconegut d’administració transparent.

Per tot plegat, per tot l’esforç fet en aquest àmbit, que ens ha portat d’estar a la cua a situar-nos entre els primers, el nostre ajuntament comença a ser reconegut al territori. Per primera vegada, ens reconeixen com un ajuntament modern i pioner en innovació en el sector de l’administració pública.

Continuen a bon ritme l’execució dels principals projectes del mandat. Alguns, com el de l’avinguda de Barcelona, ja s’estan executant, i d’altres es faran en els pròxims mesos. Així, abans del 2019 quedaran enllestits projectes com la Plaça Miramar, el Parc de les Oliveres, el Club de Mar a la Platja Cristall o la zona esportiva a l’aire lliure de la Pista d’Estiu de Miami Platja i el nou casal de Joves. Quedaran, segur, alguns projectes pendents per al pròxim mandat, però no haurem d’esperar a veure’ls realitzats al final del mateix, perquè ja estaran preparats per a licitar.

Altres projectes importants ja es troben en marxa o han finalitzat: el més significatiu, per internacional, és el Mas Miró, que en només dos mesos de funcionament acumula prop de 2.000 visitants. Serà, i ja ho està sent, un dels referents per portar el nom del nostre municipi arreu d’Europa i del món. De fet, a algunes de les revistes i publicacions més prestigioses del món ja hem pogut veure el nom de Mont-roig i Miró plegats. Una inversió publicitària que no haguéssim pogut afrontar amb finançament públic.

Estem a les portes de la temporada turística, i en aquestes pàgines podreu trobar també totes les novetats referents als recursos turístics que oferim des del municipi. Ens hem de felicitar, perquè la feina feta els darrers anys també ens està donant bons fruits en aquest àmbit. Per primera vegada, el nostre municipi tindrà quatre platges amb el distintiu europeu de Bandera Blava, a les que s’hi suma la guanyada l’any passat d’Ecoplayas. Tenim cinc platges, per tant, reconegudes per la seva qualitat mediambiental i de serveis que ja es troben a punt per a rebre milers de visitants.

Benvinguts a casa vostra, benvingut estiu, i bones festes majors a tothom!

 

Segueix l'activitat de Fran Morancho a les seves xarxes socials.

Segueix-nos:

 

PSC Mont-roig Miami Urbanitzacions

#Morancho2019
#MoranchoAlcalde

 

Avís legal    |    Política de privacitat    |    Política de cookies