Dijous, 11 d'abril de 2019

El PSC de Mont-roig Miami inicia una recollida de llibres per vendre de forma solidària per Sant Jordi

Fran Morancho

 

  • La recaptació de les dues paradetes de llibres que el PSC tindrà el dimarts 23 d'abril a l'Avinguda Barcelona de Miami Platja i a l'aparcament de la Casa de Cultura es destinaran a una entitat benèfica que treballa amb els nens i nenes amb discapacitat.

L'agrupació local del PSC Mont-roig Miami ha organitzat una nova recollida de llibres entre tots els veïns del municipi que posteriorment vendrà en les dues paradetes que organtizarà per Sant Jordi a Mont-roig i a Miami Platja. La totalitat dels diners recollits en aquesta jornada es destinarà a una entitat que treballa amb nens i nenes amb discapacitat. Es tracta de l'Associació Estemaquí de l'Hospitalet de l'Infant, però que dona servei a diversos infants del nostre municipi.

Tots aquells que vulguin lliurar llibres en bon estat que posteriorment seran venuts ho poden fer acostant-se al local del PSC, a l'avinguda Màlaga 22 de Miami Platja, els dimarts i dijous de 19.30 a 21.00h. També es poden posar en contacte amb el telèfon 654 969875 del PSC local o per email a pscmontroigmiani@gmail.com per tal de recollir els llibres o deixar-los en algun espai a determinar.

Moltes gràcies a tots per col·laborar i molt bona diada de Sant Jordi als nostres veïns i veïnes.

 

 

 

 

Segueix l'activitat de Fran Morancho a les seves xarxes socials.

Segueix-nos:

 

PSC Mont-roig Miami Urbanitzacions

#Morancho2019
#MoranchoAlcalde

 

Avís legal    |    Política de privacitat    |    Política de cookies