Dimecres, 10 d'abril de 2019

El PSC de Mont-roig Miami presenta una llista renovada en un 65% i amb majoria de dones amb Fran Morancho al capdavant

Fran Morancho

• L'assemblea de militants recolza per àmplia majoria la proposta presentada pel candidat que incorpora a Mei Benach i Francis Ortiz entre els sis primers de la llista

L'assemblea de militants del PSC de Mont-roig Miami ha aprovat aquest dimarts per àmplia majoria i sense cap vot en contra la llista de les 19 persones que acompanyaran el candidat a revalidar l'alcaldia del municipi, Fran Morancho, en les eleccions municipals del proper 26 de maig. La llista suposa una renovació important respecte a la presentada pel PSC l'any 2015, amb la qual va obtenir la victòria gràcies a la qual va poder arribar de nou a l'alcaldia.

A la candidatura socialista de l'agrupació Mont-roig Miami només repeteixen sis de les persones que van acompanyar Fran Morancho ara fa 4 anys; les 13 restants s'han sumat al projecte de cara a les properes eleccions, el que significa una renovació del 65%. De la llista també es desprèn que hi ha una majoria de dones, 11 en total, i una major representació de tot el municipi, amb candidats i candidates que resideixen a Miami Platja, altres que ho fan al nucli de Mont-roig i altres que viuen a les urbanitzacions.

Acompanyaran a Fran Morancho l'actual regidoria d'Impuls Econòmic, Comerç i Turisme, Yolanda Pérez que ocuparà el número 2 de la llista. Com a número 3 hi haurà el regidor d'Ensenyament i Serveis Socials, Enrique López. El número 4 l'ocuparà una de les novetats, una altra dona que se suma com a independent a les llistes del PSC, la veïna de Mont-roig i professional d'una llar d'infants Mei Benach, que ha volgut incorporar-se a la llista pel projecte que li ofereix el PSC i per l'equip humà amb qui ja està treballant des de fa setmanes. El número 5 serà per l'actual regidor d'Esports i de Festes Ángel Redondo. El seguirà com a número 6 una altra cara nova, la de la professional de la Creu Roja de Tarragona Francis Ortiz, una altra candidata independent procedent de Mont-roig i que actualment resideix a Pino Alto que considera que ha arribat el moment de mullar-se pel projecte que encapçala Fran Morancho. La llista la completen en el lloc número 7 Cristina Llorens Pardo, una jove llicenciada en Dret de Miami Platja; Miguel del Viso, un jove llicenciat en ADE de Miami Platja en el número 8; Jordi Alemany, tècnic d'una empresa de serveis resident a la urbanització Costa Zèfir en el número 9 i Carmen Moreno, universitària de Miami Platja en el número 10.

Segons el candidat del PSC Fran Morancho aquesta és una llista representativa de la realitat ben diversa del nostre municipi i per això "portem persones amb experiència en la gestió municipal com són els actuals regidors; persones independents que han volgut recolzar la nostra proposta pensada exclusivament per afavorir els nostres veïns sense donar-li més importància a la llengua que parlen habitualment o a la seva procedència i evitar debats nacionals poc productius per al dia a dia del nostre municipii".

La llista combina treballadors, comerciants, empresaris, adults compromesos en diverses causes i joves implicats en el teixit festiu i associatiu del municipi que creuen que la implicació en política és necessària si es vol millorar la societat. De les 20 persones que formen part de la llista també destaca el fet que 11 siguin independents i els altres 9 militin al PSC, una demostració més de l'obertura de la formació a persones amb una sensibilitat diversa però que a nivell municipal tenen clara la seva aposta per la candidatura encapçalada per Fran Morancho.


El camí de la victòria
"Hem guanyat les 4 últimes eleccions municipals al nostre municipi i ara ho podem tornar a fer per continuar liderant el canvi i la transformació impulsada en els darrers quatre anys, una transformació que és ben evident i que mai fins ara havia arribat a tot el municipi, de punta a punta, sense oblidar ningú. Però fer-ho possible necessitem un govern fort amb el màxim de regidors possibles del PSC. Sabem que el proper mandat necessitarà pactes a l'Ajuntament de Mont-roig del Camp i nosaltres per sumar amb altres partits el que posarem per davant de tot és la millora de les condicions de vida dels nostres veïns, el benestar de la gent gran i un futur digne i esperançador pels joves", ha explicat Fran Morancho, que confia a millorar els resultats de fa 4 anys quan va obtenir 4 regidors.


LLISTA PSC MONT-ROIG MIAMI ELECCIONS 26 MAIG

1. Fran Morancho
2. Yolanda Pérez
3. Enrique López
4. Mei Benach
5. Ángel Redondo
6. Francis Ortiz
7. Cristina Llorens
8. Miguel Del Viso
9. Jordi Alemany
10. Carmen Moreno
11. Marimar Urisel
12. Montse Martínez
13. Ángel López
14. Bobi Lulian
15. Rosa Maria Tejero
16. Natividad Jiménez
17. Maria Josefa Espejo

Suplents
1. José Requena
2. Ana Caro Montes
3. Gori Mayordomo

 

 

 

Segueix l'activitat de Fran Morancho a les seves xarxes socials.

Segueix-nos:

 

PSC Mont-roig Miami Urbanitzacions

#Morancho2019
#MoranchoAlcalde

 

Avís legal    |    Política de privacitat    |    Política de cookies