Dissabte, 15 de juny de 2019

Fran Morancho és reelegit alcalde de Mont-roig del Camp

Fran Morancho

 

  • Revalida l'alcaldia amb el suport dels regidors electes del PSC, d'IMM amb qui començarà amb coalició i de C's.
  • En el seu discurs després de ser investit alcalde ha fet una crida a la unitat entre els nuclis de la població

 

En el seu discurs després de ser investit alcalde ha fet una crida a la unitat entre els nuclis de la població
Fran Morancho ha estat proclamat alcalde de Mont-roig del Camp, en la sessió constitutiva del nou consistori, que ha tingut lloc aquest dissabte 15 de juny, al Teatre del Centre Polivalent de Miami Platja, en un acte que ha reunit més de 200 persones.

Morancho, cap de llista del PSC- CP revalida el càrrec per segon mandat consecutiu gràcies al suport de 9 dels 17 regidors que conformen l'Ajuntament, els regidors i regidores del PSC-CP, de la cap de llista de Ciutadans Ibana Pacheco i del cap de llista de Plataforma Impulso Miami Mont-roig Vicente. Per la seva banda Francisco Chamizo, cap de llista del grup municipal Junts per Mont-roig Miami ha obtingut 3 vots, Irene Aragonès, cap de llista d'Esquerra Republicana de Catalunya - Moviment d'Esquerres - Acord Municipal ha obtingut 3 vots.

Després de prometre el càrrec, en el seu discurs d'investidura ha volgut agrair a totes les persones que l'han votat i les persones que ho han fet per altres opcions. Ha donat la benvinguda als nous regidors d'un ajuntament que per primer cop serà paritari. En la seva intervenció, Morancho ha afirmat que: "Vull seguir encapçalant un govern de tots i totes, i per a tots i per a totes. Porto al cor aquest municipi, de punta a punta, de nucli a nucli, totes les persones que hi viuen són la meva prioritat. I en aquest punt m'agradaria llençar un missatge important: el meu govern representarà, com ho ha fet aquests últims 4 anys, a tot el municipi de Mont-roig del Camp. Que ningú tingui cap dubte: el meu govern representarà a tot el municipi de Mont-roig del Camp". En el seu discurs d'investidura també ha fet referència als pactes i ha afegit: "Com segurament sabeu, no s'ha pogut materialitzar finalment un acord de govern amb Esquerra Republicana. Però no voldria que aquest fet es portés a confusió. Que finalment no formin part del govern no significa que estigui deixant fora el que representa en nucli de Mont-roig. Repetir aquesta afirmació no la farà veritat. Hem deixat fora un partit, no una part del municipi. Nosaltres, insisteixo, també representem Mont-roig. A més, ha afegit que "Espero que arribi el dia en què tots i totes se sentin orgullosos i orgulloses del seu municipi i ho vulguin, a tot i no només a una part. Si ho aconseguim entre tots i totes, aquell dia la democràcia haurà guanyat del tot la batalla i el nostre municipi serà més madur, més ric i més lliure i tots nosaltres molt més feliços".

L'Alcalde també ha avançat quins seran els eixos de l'acció del Govern, marcats a través del Pla Estratègic de Municipi 2020-2030, que va rebre el suport de pràcticament tots els grups municipals del darrer mandat. Es tracta de posicionar Mont-roig del Camp en el territori; per fer-ho eficient en la gestió i innovador; amb un urbanisme intel·ligent, i econòmicament competitiu. A més ha afegit que "Aquests 4 eixos de treball que seguirem des del govern se sumen a la gestió ordinària i als grans reptes que tenim al davant, alguns d'ells tan importants com seguir executant l'avinguda de Barcelona amb noves fases; l'eliminació de la via del tren i la creació d'una via verda; la revitalització al Nucli Antic; acabar els projectes del Pla de Barris; executar els projectes pendents del centre sociocultural i la Plaça de Miramar de Mont-roig, els parcs del Casalot i Costa Zèfir o al Club de Mar; seguir millorant l'educació i els centres educatius; la construcció del nou institut; o seguir millorant les urbanitzacions".

 

----------------------------------------------------------------

  • Revalida la alcaldía con el apoyo de los concejales electos del PSC, de IMM con quien gobernará en coalición y de C's.
  • En su discurso después de ser investido ha hecho un llamamiento a la unidad entre todos los núcleos de la población.  

Fran Morancho ha sido proclamado alcalde de Mont-roig del Camp, en la sesión constitutiva del nuevo consistorio, que ha tenido lugar este sábado 15 de junio, en el Teatro del Centro Polivalente de Miami Platja, en un acto que ha reunido a más de 200 personas .

Morancho, cabeza de lista del PSC-CP revalida el cargo por segundo mandato consecutivo gracias al apoyo de 9 de los 17 concejales que conforman el Ayuntamiento, los concejales del PSC-CP, del cabeza de lista de Plataforma Impulso Miami Mont-roig Vicente Pérez, de la cabeza de lista de Ciudadanos Ibana Pacheco. Por su parte Francisco Chamizo, cabeza de lista del grupo municipal Junts per Mont-roig Miami ha obtenido 3 votos, Irene Aragonès, cabeza de lista de Esquerra Republicana de Catalunya - Moviment d'Esquerres - Acord Municipal ha obtenido 3 votos.

Tras prometer el cargo, en su discurso de investidura ha querido agradecer a todas las personas que le han votado y las personas que lo han hecho por otras opciones. Ha dado la bienvenida a los nuevos concejales de un ayuntamiento que por primera vez será paritario. En su intervención, Morancho ha afirmado que: «Quiero seguir encabezando un gobierno de todos y todas, y para todos y para todas. Llevo en el corazón este municipio, de punta a punta, de núcleo a núcleo, todas las personas que viven son mi prioridad. Y en este punto me gustaría lanzar un mensaje importante: mi gobierno representará, como lo ha hecho estos últimos 4 años, en todo el municipio de Mont-roig del Camp. Que nadie tenga ninguna duda: mi gobierno representará en todo el municipio de Mont-roig del Camp «. En su discurso de investidura también ha hecho referencia a los pactos y ha añadido: «Como seguramente sabéis, no se ha podido materializar finalmente un acuerdo de gobierno con ERC. Pero no quisiera que este hecho se llevara a confusión. Que finalmente no formen parte del gobierno no significa que esté dejando fuera lo que representa en núcleo de Mont-roig. Repetir esta afirmación no la hará verdad. Hemos dejado fuera un partido, no una parte del municipio. Nosotros, insisto, también representamos Mont-roig». Además, ha añadido que «Espero que llegue el día en que todos y todas se sientan orgullosos y orgullosas de su municipio y lo deseen, a pesar de no sólo a una parte. Si lo conseguimos entre todos y todas, ese día la democracia habrá ganado del todo la batalla y nuestro municipio será más maduro, más rico y más libre y todos nosotros mucho más felices».

El alcalde, además, ha avanzado cuáles serán los ejes de la acción del Gobierno, marcados a través del Plan Estratégico de municipio 2020-2030, que recibió el apoyo de prácticamente todos los grupos municipales del último mandato. Se trata de posicionar Mont-roig del Camp en el territorio; para hacerlo eficiente en la gestión e innovador; con un urbanismo inteligente, y económicamente competitivo. Además ha añadido que «Estos 4 ejes de trabajo que seguiremos desde el gobierno se suman a la gestión ordinaria y los grandes retos que tenemos por delante, algunos de ellos tan importantes como seguir ejecutando la avenida de Barcelona con nuevas fases; la eliminación de la vía del tren y la creación de una vía verde; la revitalización en el Casco Antiguo; terminar los proyectos del Plan de Barrios; ejecutar los proyectos pendientes del centro sociocultural y la Plaza de Miramar de Mont-roig, los parques del Casalot y Costa Zèfir o el Club de Mar; seguir mejorando la educación y los centros educativos; la construcción del nuevo instituto; o seguir mejorando las urbanizaciones «.

 

 

 

Segueix l'activitat de Fran Morancho a les seves xarxes socials.

Segueix-nos:

 

PSC Mont-roig Miami Urbanitzacions

#Morancho2019
#MoranchoAlcalde

 

Avís legal    |    Política de privacitat    |    Política de cookies