Dijous, 13 de juny de 2019

El PSC de Mont-roig Miami governarà en minoria en coalició amb PIMM

Fran Morancho

El PSC de Mont-roig Miami ha decidit finalment governar en minoria amb els set regidors que va obtenir el passat 26 de maig i amb el que va obtenir el grup municipalista Plataforma Impulso Miami Mont-roig, Vicente Pérez, amb qui ja han governat en coalició durant el mandat 2015-2019. El candidat socialista, Fran Morancho, continuarà liderant el govern municipal, per tant, a un regidor de la majoria absoluta.

El candidat a l'alcaldia del PSC, ha explicat que "som conscients que aquesta aposta no és la més fàcil, que haurem de treballar per trobar acords i garantir la governabilitat del municipi". Morancho ha recordat que sempre ha treballat per ampliar consensos, especialment en aquells projectes més estratègics pel municipi. En aquest sentit, ha destacat com a exemple el Pla Estratègic de Municipi 2020-2030, el full de ruta que seguirà el seu govern en els pròxims anys i que es va aprovar per Ple fa un mes amb el suport de la major part dels grups municipals, tant del govern com de l'oposició.

Morancho, per altra banda, ha lamentat que finalment no s'hagi materializat l'acord de govern amb ERC, formació a la qual la setmana passada els socialistes van fer una proposta. "La major parts dels nostres votants ens han dit ‘no' a aquest pacte. Malgrat la dificultat de governar en minoria, creiem que ara per ara aquesta és la millor opció per al municipi. No hagués estat bo començar aquesta nova etapa, després d'unes eleccions en les que el PSC ha obtingut un suport històric, decebent a una part molt important que ha confiat en nosaltres". Finalment, també s'ha mostrat contrari a les opinions que asseguren que en minoria el seu govern no tindrà representació del nucli de Mont-roig. "El PSC no és una força només de Miami Platja, també representem Mont-roig, representem tot el municipi. És irresponsable fer creure el contrari".
------------------------------------
El PSC de Mont-roig Miami ha decidido finalmente gobernar en minoría con los siete concejales que obtuvo el pasado 26 de mayo y con el que obtuvo el grupo municipalista Plataforma Impulso Miami Mont-roig, Vicente Pérez, con quien ya han gobernado en coalición durante el mandato 2015-2019. El candidato socialista, Fran Morancho, continuará liderando el gobierno municipal, por tanto, a un concejal de la mayoría absoluta.

El candidato a la alcaldía del PSC, ha explicado que "somos conscientes de que esta apuesta no es la más fácil, que tendremos que trabajar para encontrar acuerdos y garantizar la gobernabilidad del municipio". Morancho ha recordado que siempre ha trabajado para ampliar consensos, especialmente en aquellos proyectos más estratégicos para el municipio. En este sentido, ha destacado como ejemplo el Plan Estratégico de Municipio 2020-2030, la hoja de ruta que seguirá su gobierno en los próximos años y que se aprobó en sesión plenaria hace un mes con el apoyo de la mayor parte de los grupos municipales, tanto del gobierno como de la oposición.

Morancho, por otra parte, lamentó que finalmente no se haya materializado el acuerdo de gobierno con ERC, formación a la que la semana pasada los socialistas hicieron una propuesta. "La mayor partes de nuestros votantes nos han dicho 'no' a este pacto. A pesar de la dificultad de gobernar en minoría, creemos que hoy por hoy esta es la mejor opción para el municipio. No hubiera sido bueno empezar esta nueva etapa, después de unas elecciones en las que el PSC ha obtenido un apoyo histórico, decepcionando a una parte muy importante que ha confiado en nosotros". Finalmente, también se ha mostrado contrario a las opiniones que aseguran que en minoría su gobierno no tendrá representación del núcleo de Mont-roig. "El PSC no es una fuerza sólo de Miami, también representamos a Mont-roig, representamos a todo el municipio. Es irresponsable hacer creer lo contrario ".

 

 

 

Segueix l'activitat de Fran Morancho a les seves xarxes socials.

Segueix-nos:

 

PSC Mont-roig Miami Urbanitzacions

#Morancho2019
#MoranchoAlcalde

 

Avís legal    |    Política de privacitat    |    Política de cookies