Divendres, 07 de juny de 2019

El PSC de Mont-roig Miami ofereix a Esquerra i Plamimo un pacte de govern

Fran Morancho

El PSC de Mont-roig Miami, amb al seu afany de garantir la màxima estabilitat al futur govern del municipi, ha ofert un pacte de govern als tres regidors d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i al regidor de Plataforma Mont-roig Miami (Plamino).

El candidat a la reelecció pel PSC, Fran Morancho, el guanyador de les darreres eleccions amb 7 regidors, ha ofert a Irene Aragonès (ERC) i a Vicente Pérez (Plamimo) la possibilitat de sumar-se a un pacte de govern fort que se situaria en 11 dels 17 regidors al consistori de Mont-roig del Camp per treballar pels reptes de futur un cop es constitueixi el nou ajuntament. Al mateix temps, aquest oferiment agafa com a punt de partida el nostre programa electoral, per tal de formar part d'un projecte integrador que pugui representar el màxim de sensibilitats del nostre municipi procedents de Miami Platja, Mont-roig i les urbanitzacions. En cas que aquestes dues formacions no vulguin sumar-se aquest govern de progrés que els ofereix el PSC, Fran Morancho ha confirmat que estudiarà altres possibilitats i altres socis de govern.
#MoranchoAlcalde

El PSC de Mont-roig Miami, en su afán de garantizar la máxima estabilidad al futuro gobierno del municipio, ha ofrecido un pacto de gobierno a los tres concejales de Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) y al concejal de Plataforma Mont-roig Miami (Plamimo).

El candidato a la reelección por el PSC, Fran Morancho, el ganador de las últimas elecciones con 7 concejales, ha ofrecido a Irene Aragonès (ERC) y a Vicente Pérez (Plamimo) la posibilidad de sumarse a un pacto de gobierno fuerte que alcanzaría 11 de los 17 concejales en el consistorio de Mont-roig del Camp, para trabajar en los distintos retos de futuro una vez se constituya el nuevo ayuntamiento. Al mismo tiempo, este ofrecimiento toma como punto de partida nuestro programa electoral para sumarse a un proyecto integrador que pueda representar el máximo de sensibilidades de nuestro municipio, procedentes de Miami Platja, Mont-roig y las urbanizaciones.  En caso de que estas dos formaciones no quieran sumarse aeste gobierno de progreso, Fran Morancho ha confirmado que estudiará otras posibilidades y otros socios de gobierno.

#MoranchoAlcalde

 

 

Segueix l'activitat de Fran Morancho a les seves xarxes socials.

Segueix-nos:

 

PSC Mont-roig Miami Urbanitzacions

#Morancho2019
#MoranchoAlcalde

 

Avís legal    |    Política de privacitat    |    Política de cookies