Dilluns, 27 de maig de 2019

Victòria històrica del PSC de Fran Morancho amb 1.609 vots i 7 regidors

Fran Morancho

L'actual alcalde i candidat a la reelecció, Fran Morancho, ha aconseguit aquest diumenge una victòria històrica al municipi gràcies als 1.609 vots que li permeten aconseguir la xifra de 7 regidors al consistori de Mont-roig del Camp. La candidatura del PSC Mont-roig Miami ha aconseguit el 33'5% del total d'electors i ha superat de forma molt àmplia i contundent la resta de llistes electoral.
Així, el nou consistori de Mont-roig del Camp quedarà format pels 7 regidors del PSC, 3 regidors de Junts per Mont-roig/Miami, 3 regidors d'ERC, 2 regidors d'Ara/Verdsx+ i, 1 regidor de Ciutadans i 1 regidor de Plataforma Mont-roig Miami.
Els electes que acompanyaran Fran Morancho al consistori amb la llista del PSC són: Yolanda Pérez, Mei Benach, Enrique López, Ángel Redondo, Francis Ortiz i Cristina Llorens.
Moltes felicitats a tothom per la feina feta i pels resultats.
Ara, a seguir treballant!
-------------------------------------
El actual alcalde y candidato a la reelección, Fran Morancho, ha conseguido este domingo una victoria histórica en el municipio gracias a los 1.609 votos que le permiten alcanzar la cifra de 7 concejales en el consistorio de Mont-roig del Camp. La candidatura del PSC Montroig Miami ha conseguido el 33'5% del total de electores y ha superado de forma muy amplia y contundente al resto de listas electorales.
Así, el nuevo consistorio de Mont-roig del Camp quedará formado por 7 concejales del PSC, 3 concejales de Junts per Mont-roig / Miami, 3 concejales de ERC, 2 concejales de Ara / Verdsx + i, 1 concejal de Ciudadanos y 1 concejal de Plataforma Mont-roig Miami.
Los electos que acompañarán a Fran Morancho en el consistorio con la lista del PSC son: Yolanda Pérez, Mei Benach, Enrique López, Ángel Redondo, Francis Ortiz y Cristina Llorens.
Muchas felicidades a todos por el trabajo realizado y por los resultados.
Ahora, ¡a seguir trabajando!

 

Segueix l'activitat de Fran Morancho a les seves xarxes socials.

Segueix-nos:

 

PSC Mont-roig Miami Urbanitzacions

#Morancho2019
#MoranchoAlcalde

 

Avís legal    |    Política de privacitat    |    Política de cookies