Dijous, 23 de maig de 2019

Les 9 raons per votar Fran Morancho

Fran Morancho

1/
Perquè, gràcies al fet que governen els nostres a Madrid, podrem ser més influents en tots aquells assumptes de competència estatal que són estratègics per al nostre futur: la retirada de la via del tren, l'execució del passeig de les Cales i el camí de ronda dels càmpings, la millora en infraestructures, la lluita contra la regressió del litoral...

2/
Perquè no perdem el temps en batalletes entre nuclis i ens agrada governar per a tothom, sigui de Miami, de Mont-roig o de les urbanitzacions. Portarem endavant els projectes i les inversions que siguin més necessaris allà on calgui, i impulsarem els temes que estratègicament siguin més beneficiosos per al conjunt del municipi.

3/
Perquè no ens importa la bandera que estimes ni l'idioma que parles, si ets independentista o et sents espanyol. A l'Ajuntament no perdrem el temps en temes nacionals que són propis d'altres nivells polítics. Estem per a gestionar el teu municipi i per millorar el teu dia a dia en aquelles qüestions més bàsiques com eliminar barreres arquitectòniques, fer nous parcs, ajudar-te si passes per un mal moment econòmic o assegurar serveis bàsics.


4/
Perquè tenim el millor dels equips, comptem amb persones amb alta capacitat de treball, preparades i amb molta experiència de govern. Som persones que coneixem molt bé com funciona l'Ajuntament i tenim capacitat per no perdre temps i seguir treballant des del minut 0 del pròxim mandat.

5/
Perquè som la garantia que les polítiques socials i d'igualtat segueixin sent una prioritat de govern. No permetrem ni un sol pas enrere en despesa social, en lluita per la igualtat entre homes i dones, ni en el projecte educatiu de qualitat que hem construït amb una visió transformadora i de futur.

6/
Perquè cal seguir innovant, modernitzant i millorant l'Ajuntament per fer-lo més eficaç i eficient, una tasca que ens ha permès tenir una millor imatge de municipi, rebre reconeixements d'organismes independents i ser referència al territori.

7/
Perquè el nostre Ajuntament i el municipi necessita una transició tranquil·la al nou mandat. Necessitem continuïtat perquè una aturada institucional, ara, pot generar incertesa i frenar els avenços aconseguits. No podem parar la transformació urbanística que hem iniciat, ni fer marxa enrere en transparència i regeneració democràtica. No podem deixar en un calaix les mesures de protecció social, d'igualtat i de lluita contra el canvi climàtic, ni aturar les polítiques que ens estan aportant més oportunitats de riquesa i ocupació.

8/
Perquè quan governem es nota. Els projectes més importants que s'han fet al municipi, com l'avinguda de Barcelona, la reforma del nucli antic, l'obertura del Mas Miró, el canvi de tot l'enllumenat públic, l'asfaltat de carrers de terra, la construcció del centre de dia o els nous camps de futbol de gespa, s'han fet sempre amb la nostra gent i el nostre alcalde.

9/
Perquè ens cal consolidar-nos com la força més votada, per evitar que ens deixin fora de l'Alcaldia i el govern amb un pacte a la contra. Si som forts, no ens podran tornar a deixar fora.

 

 

Segueix l'activitat de Fran Morancho a les seves xarxes socials.

Segueix-nos:

 

PSC Mont-roig Miami Urbanitzacions

#Morancho2019
#MoranchoAlcalde

 

Avís legal    |    Política de privacitat    |    Política de cookies