Dimarts, 20 de febrer de 2018

El PSC de Mont-roig i Miami Platja convoca a la ciutadania a participar en l’elaboració del seu programa electoral

Fran Morancho

Ha organitzat una jornada participativa que tindrà lloc el dissabte 23 de febrer de 10 a 13 hores a Bonmont oberta a tots els ciutadans i entitats del municipi.

Fran Morancho, candidat a la reelecció pel PSC, espera la col·laboració dels veïns del municipi en aquest exercici participatiu.

La candidatura que lidera Fran Morancho a la reelecció de l'alcaldia de Mont-roig del Camp ha organitzat aquest dissabte 23 de febrer a la Casa Club de Bonmont (Mont-roig del Camp), entre les 10h i les 13 hores, una jornada programàtica de debat oberta a tota la ciutadania i representants de les entitats del municipi, a partir de la qual han de sortir un seguit de propostes que el PSC de Mont-roig/Miami Platja incorporarà al programa electoral que ara mateix està preparant.

Des del PSC s'assegura que "som conscients dels diferents punts de vista que existeixen en moltes qüestions i per aquest motiu hem preparat una jornada programàtica oberta a tota la ciutadania dels nuclis de Mont-roig, de Miami Platja i de totes les urbanitzacions i també als representants de les entitats per tal que hi diguin la seva i vulguin col·laborar en la redacció del nostre programa, un programa que volem que incorpori totes les sensibilitats i les necessitats que els participants ens facin arribar."

Aquesta jornada de debat participatiu, una novetat de cara a les properes eleccions del 26 de maig, es fa perquè "al PSC de Mont-roig i Miami Platja creiem en el treball en equip i per això volem sumar totes les propostes que ens arribin des de la ciutadania. Som plenament conscients que el ciutadà percep els problemes i les necessitats d'una forma determinada i per això, els responsables polítics, han d'estar amatents a aquestes necessitats per tal de fer-se les seves i poder-les executar durant la seva acció de govern", assegura el candidat a la reelecció Fran Morancho.

La candidatura de Fran Morancho, aprovada fa uns dies per l'assemblea de militants, es compromet a prendre nota de totes les aportacions per tal d'incloure-les al programa electoral definitiu.

La jornada programàtica i participativa es desenvoluparà dissabte 23 de febrer des de les 10 a les 13 hores a la Casa Club de Bonmont. Els assistents es dividiran en diversos grups de treball que faran unes propostes temàtiques i després es debatran en una comissió amb la participació de tots els presents. Finalment, les propostes que sorgeixin formaran part del programa electoral de la llista encapçalada per l'actual alcalde Fran Morancho.

PROGRAMA DE LA JORNADA PROGRAMÀTICA "I TU, QUÈ EN PENSES?"

Dissabte 23 de febrer de 2019.
Casa Club Bonmont (Mont-roig del Camp)

10.00h. Benvinguda a càrrec del candidat a la reelecció de l'Alcaldia de Mont-roig del Camp, Fran Morancho.
10.15. Presentació de la Jornada i creació dels grups de treball.
10.30h. Treball en grups. Primera part. 11.30h. Pausa-cafè.
12.00h. Treball en grups. Segona part.
12.30h. Presentació de les conclusions dels grups de treball.
13.00h. Cloenda

 

Segueix l'activitat de Fran Morancho a les seves xarxes socials.

Segueix-nos:

 

PSC Mont-roig Miami Urbanitzacions

#Morancho2019
#MoranchoAlcalde

 

Avís legal    |    Política de privacitat    |    Política de cookies